Verhoomo Etikki, ympäristöystävällinen puuseppä 

Puutyöt käsityönä tekniikkaa hyödyntäen

Aiemmin puuseppä teki kaiken käsityönä, käyttäen vain perinteisiä työkaluja kuten sahaa, vasaraa ja puukkoa. Nykyään meillä Verhoomo Etikissä Helsingissä käytetään laajalti erilaisia ​​koneita ja laitteita, joilla voidaan tehdä tarkkoja ja nopeita leikkauksia. Tämä teknologian kehitys on mahdollistanut tekemään täydellisiä ja tarkkoja tuotteita nopeasti ja tehokkaasti. CNC-työstö on myös käytössä yhteistyökumppanin kanssa.

Puusepän työ on myös muuttunut entistä enemmän suunnitteluun ja suunnittelun tukemiseen. Nykyään käytämme ​​suunnitteluohjelmia, kuten AutoCAD, SketchUp tai Rhino. Näin pystymme tuottamaan tarkkoja kuvia, ennen työn aloittamista.

Tämän vuoksi asiakas voi nähdä mittakuvan kalusteesta, jopa 3D-kuva on mahdollista.

Tämä helpottaa asiakasta päätöksenteossa.

Ympäristöystävällinen puusepän työ

Työmme on myös muuttunut entistä enemmän ympäristöystävälliseksi. 

Kalusteita valmistetaan hyvin pitkälle käsityönä, massiivipuusta valmistetut pöydät, kirjahyllyt, kaapit, avohyllyt, lipastot ym. tehdään mittatilaustyönä asiakkaan tarpeen ja tilan mukaan.

Tällä kestävän kehityksen tavoitteella säästämme luonnonvaroja ja elämisen kustannuksia pitkällä aikavälillä. Umpipuukalusteet kestävät ns. “isältä-pojalle” ja niitä voi myös entisöidä tarpeen tullen.

Käytämme Verhoomo Etikissä pääosin luonnonmateriaaleja, kuten puuta tai kierrätettyä raakapuuta, ja ympäristöystävällisiä maaleja, lakkoja ja liimoja. Tämä mahdollistaa tuottaa tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja ekologisesti kestäviä.

Teknologian kehityksen myötä suunnitteluohjelmien avulla on paremmin mahdollista suunnitella ja valmistaa tuotteita huolellisesti ja tehokkaasti, ja samalla huolehtia ympäristöstä.

Verhoomo Etikin verhoilutöiden erityisosaaminen

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kalusteiden verhoilupalvelussa, se antaa luotettavuutta ja osaaminen on hyvällä tasolla. Meillä Etikissä on panostettu paitsi tavallisimpiin korjaus- ja entisöintipalveluihin, on toimialaamme myös vanhojen puisten kalusteiden kunnostus . 

Meillä onnistuu huonekalujen entisöinti ja korjaus, erilaiset verhoilutyöt, esim. vanhojen sohvien ja tuolien toppaus ja jousityöt, pystykierrejousituksien sidonta ja toppaus on vahvaa osaamistamme.

Olemme verhoomo-, verhoilu- ja vanhojen kalusteiden verhoomopalvelujen tarjoaja.

Kalusteiden kunnostus kokonaisuudessaan onnistuu meiltä, niin puuosien kunnostus, kuin verhoilutyöt. Vanhojen kalusteiden kunnostus on hyvä ekologinen teko.

On ekologista, järkevää ja viisasta kunnostaa vanhat kalusteet, eikä ostaa aina uusia kevytrakenteisia kalusteita ja heittää vanhat kestävät puiset roskiin.  

Tervetuloa tutustumaan!